Εκπαιδεύοντας τα παιδιά στο θέμα της Κομποστοποίησης

Greenhouse Lettuce
Αυτά τα κέντρα κατοικιών στην ύπαιθρο προσφέρουν στα παιδιά της πόλης μια ζωή που αλλάζει εμπειρία ζώντας σε ένα πραγματικό αγρόκτημα για μια εβδομάδα. Τα οφέλη της εργασίας με τα ζώα, τα φυτά και τη φύση είναι τεράστια – τα παιδιά διδάσκονται πώς να χειρίζονται τα ζώα, πώς να φροντίζουν τη φύση και να διδάσκουν για διαφορετικά φυτά. Επιπλέον, τα παιδιά μαθαίνουν να δουλεύουν με δική τους πρωτοβουλία, να έχουν μια πραγματική αίσθηση για την εργάσιμη ημέρα και να τους δίνεται η ευκαιρία να δουν από πού προέρχεται το φαγητό τους. Το 1976 ιδρύθηκε από τον Michael Morpurgo και τα αγροκτήματα επικεντρώνονται γύρω από μεγάλα ιστορικά σπίτια στις εκπληκτικές τοποθεσίες της υπαίθρου .
food-waste-compost-growingΔύο από αυτές τις εκμεταλλεύσεις χρησιμοποιούν τώρα συνθέτες Ridan για να ανακυκλώσουν τα καθημερινά τους απόβλητα. Το Nethercott House στο Devon και το Treginnis στο Pembrokeshire και οι δύο χρησιμοποιούν ένα μεσαίου μεγέθους Ridan. Επί του παρόντος, σε κάθε τοποθεσία, η λιπασματοποίηση 180 λίτρων απορριμμάτων τροφίμων ανά εβδομάδα, όλα τα απορρίμματα κουζίνας και οι αποκομιδές πλάκας 7 ημερών λιπασματοποιούνται κάθε εβδομάδα.

Πόσο αποδοτικοί είναι οι κομποστοποιητές Ridan; food-waste-compost-box-300x225

Λειτουργούμενες από την ομάδα εδάφους, τα ξύλινα σφαιρίδια χρησιμοποιούνται με κόστος μόλις £ 2 την εβδομάδα.

Το κομπόστ συλλέγεται και ωριμάζει σε κουτιά ωρίμανσης Ridan 900 πριν χρησιμοποιηθούν στους κήπους και στα μπαχαρικά λαχανικών.

Πάνω από έξι τόνοι απορριμμάτων τροφίμων ανακυκλώνονται κάθε χρόνο σε κάθε τοποθεσία.

© Copyright 2024, ecoVRS
Σχεδίαση και Ανάπτυξη kimon.web.designs