Ridan-2

Το Stallcombe House είναι μια κοινότητα για ενήλικες με μαθησιακές δυσκολίες. Παρέχει ένα ευχάριστο και ασφαλές χώρο εργασίας με μια ολιστική προσέγγιση στην προσωπική υγεία και το περιβάλλον διαβίωσης. Το Stallcombe House βρίσκεται στο Sanctuary Lane, λίγο έξω από το Exeter στο Νότιο Ντέβον. Οι κήποι και το σπίτι παρέχουν το τέλειο περιβάλλον για το φάσμα των θεραπευτικών και αναπτυξιακών δραστηριοτήτων που προσφέρονται. Ορισμένες από τις πολλές βιώσιμες πρωτοβουλίες στο Stallcombe House περιλαμβάνουν έναν οργανικό κήπο καθώς και ένα κομποστοποιητή απορριμμάτων τροφίμων Ridan που ανακυκλώνει όλα τα τρόφιμα που παράγονται στο εργοτάξιο!

Η σωστή διατροφή είναι μέρος του ήθους του Stallcombe, έτσι το φαγητό είναι σε μεγάλο βαθμό οργανικό και μεγάλο μέρος του καλλιεργείται στο χώρο, ως εκ τούτου είναι νόστιμο και δεν υπάρχουν πολλά υπολείμματα! Αλλά η παρασκευή φρέσκων τροφίμων δημιουργεί πολλά απορρίμματα που με τη σειρά τους δημιουργούν ένα εξαιρετικής ποιότητας κομπόστ που χρησιμοποιείται για να εμπλουτίσει το έδαφος σε αυτούς τους θαυμάσιους παραγωγικούς κήπους.

Ridan-1

» Ο Ridan Composter είναι η ιδανική λύση για το προηγούμενο πρόβλημα των μαγειρεμένων αποβλήτων. Συνάδει επίσης με το βιώσιμο ήθος μας μέσα στην κοινότητά μας. Οι κάτοικοί μας που υποστηρίζονται από το προσωπικό και ασχολούνται με τη διαδικασία που είναι τόσο ευεργετική για το περιβάλλον. Προσβλέπουμε τώρα να αυξήσουμε την ποσότητα των αποβλήτων τροφίμων που εισάγονται, γεγονός που με τη σειρά του θα μειώσει το χρόνο αποπληρωμής σε λιγότερο από τρία χρόνια. Κατά τη διάρκεια της αρχικής εγκατάστασής μας, ο Dan από το Ridan ήταν πάντα διαθέσιμος μέσω τηλεφώνου για να μας βοηθήσει να επιλύσουμε τυχόν προβλήματα που ανακαλύψαμε. Ο κομποστοποιητής έχει αποδειχθεί ότι είναι μια πολύ αξιόλογη επένδυση. «