Marriot

Το JW Marriott Marquis, Miami, FL, ανακοίνωσε την αγορά και την επιτυχή ανάπτυξη ενός Power Knot LFC Bio-Digester για να βοηθήσει το ξενοδοχείο να γίνει ένα από τα πιο «πράσινα» ξενοδοχεία στην Αμερική. Το JW Marriott Marquis είναι ένα από τα κορυφαία ξενοδοχεία σε όλη τη Βόρεια Αμερική, προσφέρει ένα νέο επίπεδο πολυτέλειας και βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία κοντά στις συγκοινωνίες, τις παραλίες και τη νυχτερινή ζωή. Το LFC Bio-Digester είναι ένα μηχάνημα που χωνεύει τρόφιμα μειώνοντας έτσι τα απορρίμματα που καταλήγουν στον χώρο υγειονομικής ταφής.
«Οι πράσινες πρωτοβουλίες ωφελούν τόσο το περιβάλλον όσο και την επιχείρησή μας. Απολαμβάνουμε την μείωση του κόστους, μειώνοντας παράλληλα τις αρνητικές επιπτώσεις στο περιβάλλον. «- Florencia Tabeni, Γενικός Διευθυντής του JW Marriott Marquis Miami

«Ήξερα ότι έπρεπε να κάνουμε κάτι για τα απορρίμματα τροφίμων μας και δεν μπορούσαμε πλέον να τα στείλουμε στον χώρο υγειονομικής ταφής». – Urs Lutschg, Διευθύνων Σύμβουλος Μηχανικών

«Δουλεύω για να φτιάξω την ομάδα του ξενοδοχείου όσο το δυνατόν πιο βιώσιμη», συνέχισε ο Lutschg, »και αφού εξέτασε τις διαθέσιμες επιλογές, αποφάσισα για το LFC από το Power Knot. Σκέφτηκα ότι ήταν ένα καλό σύστημα όταν το είδα πριν από ένα χρόνο, αλλά οι πιο πρόσφατες προσθήκες της οθόνης αφής Power Knot, οι δυνατότητες ζύγισης, η απομακρυσμένη συνδεσιμότητα και η εγγύηση τριών ετών ήταν καθοριστικοί παράγοντες για την απόκτηση αυτού του συστήματος τώρα ».

Στο ξενοδοχείο, τα απόβλητα τροφίμων μεταφέρονται στο LFC Bio-Digester καθώς παράγονται. Αυτό διατηρεί την κουζίνα καθαρή, χωρίς μεγάλους κάδους για τα απόβλητα τα οποία είναι αντιαισθητικά, ενδεχομένως και δύσοσμα. Τα απόβλητα προστίθενται ανά πάσα στιγμή στο LFC Bio-Digester, το οποίο απορροφά τα περισσότερα απόβλητα τροφίμων μέσα σε 24 ώρες. Επειδή τα απόβλητα τροφίμων δεν αποστέλλονται πλέον στον χώρο υγειονομικής ταφής, το αποτύπωμα άνθρακα του ξενοδοχείου μειώνεται σημαντικά.

lfc_at_jwmarriottmiami

Το LFC είναι εγκατεστημένο σε μία από τις κουζίνες του ξενοδοχείου. Το προσωπικό προσθέτει απόβλητα τρόφιμα ανά πάσα στιγμή και το LFC Bio-Digester το χωνεύει, ακριβώς όπως ένα μεγάλο στομάχι από ανοξείδωτο χάλυβα. Το απόβλητο φαγητό μετατρέπεται σε νερό και στέλνεται στην αποχέτευση.

Ο Raymond Linares, Διευθυντής Μηχανικών του JW Marriott Marquis, επέβλεψε την εγκατάσταση του LFC Bio-Digester, το οποίο χρειάστηκε λίγες ώρες για άμεση υποστήριξη από το τοπικό προσωπικό της Power Knot στη Φλόριντα. «Πρώτη επαφή με το Power Knot πριν παρουσιάσουν το νέο LFC Bio-Digester», δήλωσε ο Linares, «και είμαι πολύ ευτυχής που έχω αυτή την νεότερη μονάδα στην ιδιοκτησία μας. Η εγκατάστασή του και η εκκίνηση του ήταν τόσο επιτυχημένη, όλοι του αρέσουν να κάνουν χρήση του και να συμβάλουν στη μείωση των αποβλήτων που παράγουν οι επιχειρήσεις του ξενοδοχείου κάθε μέρα ».

«Από το γραφείο μου, μπορώ να δω πόσα απόβλητα προσθέτουμε στο LFC Bio-Digester με την ώρα, την ημέρα, την εβδομάδα και τον μήνα», δήλωσε ο Lutschg. «Είμαι οδηγώντας την εταιρεία μας σε μηδενικά απόβλητα, έτσι ώστε η δυνατότητα ζύγισης και η απομακρυσμένη αναφορά στο νέο LFC Bio-Digester να είναι σημαντική για μένα. Δεν μπορώ να ελέγξω αυτό που δεν μπορούμε να μετρήσουμε και όλοι πρέπει να παίξουμε ένα ρόλο για να μειώσουμε την υπερθέρμανση του πλανήτη ».